HAMAMBÖCEĞİ İLAÇLAMA
Hamamböcekleri ile mücadele karmaşık bir konu olup, başarıya ulaşmak ancak uygun ve etkili bir insektisit seçimine, detaylı ve profesyonel bir uygulamaya bağlıdır.
GÜMÜŞÇÜN BÖCEĞİ (LEPISMA SACCHARINA)
Uzunluğu 7-10 mm kadardır. Erginin üst kısmı gümüş renkli pulcuklarla kaplıdır. Bir dişi 100 kadar yumurta bırakır.
KALKAN BÖCEĞİ (OSURUK BÖCEĞİ) – PENTATOMİDAE
Bitki ile beslendikleri için mahsüllere zarar verirler. Bu sebeple kontrol altına alınmaları gerekmektedir.
TÜTÜN BÖCEĞİ – LASIODERMA SERRICORNE
Evlerdeki bu tür kuru gıdalardan kaynaklanan sorunlarda, öncelikli olarak sorunun kaynağı bulunup ortadan kaldırılmalı ve ortam iyice temizlenmelidir
KARINCALAR (HYMENOPTERA:FORMICIDAE)
Karıncalarla mücadelede Halk Sağlığı alanında kullanılan Sağlık Bakanlığından ruhsatlı, kalıcı, kokusuz ve jel formunda insektisitler kullanarak %100 başarı sağlamaktayız.
ÖRÜMCEKLER (ARANEAE)
Örümceklerle mücadele için öncelikli olarak ağlarının sürekli temizlenmesi gereklidir. Halk Sağlığı alanında kullanılan Sağlık Bakanlığından ruhsatlı insektisitlerle de populasyon önemli ölçüde düşürülebilir.
AKREP İLAÇLAMA (SCORPIONIDA)
Akreplerle mücadelede firmamız, güçlü, kalıcı ve etki süresi uzun olan kontak etkili insektisitler kullanmaktadır.
KULAĞAKAÇANLAR (DERMAPTERA)
Bu haşerelerle mücadelede; bulunabilecekleri yerlere ve yürüme yollarına Halk sağlığı alanında kullanılan, Sağlık Bakanlığından ruhsatlı kalıcı etkili insektisitler, profesyonel ekibimiz tarafından uygulanmaktadır.
TESPİH BÖCEKLERİ (CRUSTACEA:ISOPODA)
Tespih böcekleriyle mücadelede firmamız; bu böcekleri saklandıkları yerden çıkarıcı, kalıcı ve etki süresi uzun olan kontak etkili insektisitler kullanmaktadır.
ÇİYANLAR (CHILOPODA) VE ÇOK AYAKLI BÖCEKLER (DIPLOPODA)
Bitki ile beslenirler. Gövdenin her segmentinden 2’şer çift ayak çıkar. Vücutları yassıdır. Zehirli değildirler. Rutubetli yerlerde bulunurlar.