Haşere Bilgileri

BİTLER (ANOPLURA, MALLOPHAGA)

İnsanların en önemli parazitlerindendir. Baş, Vücut ve kasık bölgelerine yerleşen 3 türü bulunmaktadır. Boyları 2,5-3 mm’ dir. Kan emerek beslenirler.

EV TOZU AKARLARI

Ev tozu akarları, yaklaşık 0,3 mm boyunda, çıplak gözle görülemeyen, ancak mikroskopla görülebilen, oldukça kompleks bir yapıya sahip canlılardır

GÜVELER-KELEBEKLER (LEPIDOPTERA)

Larva dönemindeyken elbiselerin yaka altı, dikiş araları, koltuk altı vb. yerlerde bulunur. Yün, ipek, deri, kürk gibi materyalleri, mobilya döşemelerini yiyerek önemli zararlara neden olurlar.

HAMAMBÖCEĞİ İLAÇLAMA

 Hamamböcekleri ile mücadele karmaşık bir konu olup, başarıya ulaşmak ancak uygun ve etkili bir insektisit seçimine, detaylı ve profesyonel bir uygulamaya bağlıdır.

KARASİNEKLER (MUSCA DOMESTICA)

Ev sineği olarak bilinen bu tür, insanların yaşadıkları her ortamda, hayvan ahırlarında ve civarlarında bulunurlar. İnsanların kullandığı besin maddeleri ve organik atıklarla beslenirler

KARINCALAR (HYMENOPTERA:FORMICIDAE)

Karıncalarla mücadelede Halk Sağlığı alanında kullanılan Sağlık Bakanlığından ruhsatlı, kalıcı, kokusuz ve jel formunda insektisitler kullanarak %100 başarı sağlamaktayız.

KEMİRGEN İLAÇLAMA

Kemirgen problemlerinde kullanılan rodentisitler mum, pellet ve pasta formundadır. Kullanılacak form kemirgen türüne ve ilaçlanacak ortama göre belirlenir.

KENE İLAÇLAMA

Bu kene türüne ve hastalığa daha çok kırsal alanlarda, yabani hayat ile insanların yakın olduğu alanlarda rastlanılmaktadır.

KÖR SİNEKLER (DIPTERA)

Kör sinek mücadelesinde firmamız; Halk Sağlığı alanında uygulanabilen, Sağlık Bakanlığından ruhsatlı hafif kokulu insektisitlerle ergin sineklere müdahalede bulunmaktadır.

KULAĞAKAÇANLAR (DERMAPTERA)

Bu haşerelerle mücadelede; bulunabilecekleri yerlere ve yürüme yollarına Halk sağlığı alanında kullanılan, Sağlık Bakanlığından ruhsatlı kalıcı etkili insektisitler, profesyonel ekibimiz tarafından uygulanmaktadır.

ÖRÜMCEKLER (ARANEAE)

Örümceklerle mücadele için öncelikli olarak ağlarının sürekli temizlenmesi gereklidir. Halk Sağlığı alanında kullanılan Sağlık Bakanlığından ruhsatlı insektisitlerle de populasyon önemli ölçüde düşürülebilir.

PİRELER (SIPHONAPTERA)

Pireler, insanlar ve sıcakkanlı hayvanlar üzerinde asalak olarak yaşamaktadırlar. Kahverengi veya siyah renkte, kanatsız insektlerdir.

SİVRİSİNEKLER (DIPTERA:CULICIDAE)

Sivrisineklerin mücadelesinde tamamen yok olmaları mümkün değildir. Ancak en uygun yöntemler dizisi kullanılarak, profesyonel ve programlı bir çalışmayla kontrol altına alınmaları mümkündür.

YILANLAR

Yılanlarla mücadelede; doğal yaşama müdahalede bulunmamak ve çevre dengesini bozmamak için, repellent (kovucu) etkili ilaçlarımız bulunmaktadır.

Hemen Ara WhatsApp